webshop

Legfrisebb bejegyzések

Olvasd el további cikkeinket is!

Pánikba estél a szemöldöktetoválás után? Nyugi, itt van minden tudnivaló!

Szemöldöktetoválás után bizony sok érzelem átfut az emberen: először az ijedtség, amit felvált az aggodalom és végül a boldogság. Ha már van szemöldöktetoválásod, akkor pontosan tudod miről beszélek, de ha csak most tervezel megszépülni, akkor ez a cikk Neked szól, hogy segítsünk megőrizni a jó kedvedet!
Érdekel

Bemutatkozik mindenki kedvence: a soft powder szemöldök tetoválás!

A szemöldök mindig is különleges szerepet játszott az arcunk szépségében és kifejezőkészségében. A lágy és természetes soft powder szemöldök tetoválás, most a szépségipar egyik legkedveltebb trendjévé vált. De miért éppen ez a technika lett mindenki kedvence? Mi teszi különlegessé és miért érdemes ezt választanod? Ebben a cikkben mindent megtudhatsz a púderes szemöldök tetoválásról, annak előnyeiről, tartósságáról és árairól!
Érdekel

A tartós szépség titka – Útmutató a sminktetoválás világához

Ebben a cikkben elkalauzolunk Téged a sminktetoválás világába! Bemutatjuk a különböző technikákat, a tetoválás eltávolítás lehetőségeit és megismertetjük veled a Méhn Tünde Sminktetováló Szalonok által nyújtott szolgáltatásokat, hogy megkönnyítsük a döntésed!
Érdekel

Szemöldök tetoválás kisokos: Minden, amit tudnod kell a sminktetoválásod előtt, alatt és után!

Szeretnéd tudni, hogy mi vár Rád a szemöldök tetoválás előtt, alatt és után? Ebben a blogcikkben megtudod, hogy hogyan zajlik a folyamat, milyen fajtái vannak a szemöldök tetoválásoknak, hogyan érdemes ápolni a friss tetoválást, és azt is, hogy hogyan válassz megbízható szakembert!
Érdekel

Ezek a legnépszerűbb szemhéj tetoválások!

Gyakran sminkeled a szemeid? Gondolkodsz egy tartósabb megoldáson? Ebben a blogcikkben a szemhéj tetoválások típusait fogjuk körbejárni, hogy segítsek a választásban. Tudd meg melyik állna Neked igazán tökéletesen!
Érdekel

Természetes szemöldök tetoválás – Hogyan érjük el?

A szemöldökünk az arcunk meghatározó része, amellyel célunk, hogy formás és természetes hatású legyen. A szemöldök tetoválás pedig egy olyan megoldás, amely lehetővé teszi számunkra, hogy a trendi és tartós hatást érjünk el, anélkül, hogy naponta sminkelni kellene. Manapság a természetesség igen nagy divat, de ezt hogyan is érhetjük el tetoválással? Erről fogunk most beszélni!
Érdekel

Ezek a szemöldök tetoválás árak 2023-ban!

Szép és tökéletesen formázott szemöldököt szeretnél? Egyre többen választják a szemöldök tetoválást, hogy megkapják a kívánt eredményt. De vajon mennyibe kerül a szemöldök tetoválás Magyarországon? Milyen tényezők befolyásolják az árakat? És hogyan lehet kiválasztani a megfelelő tetováló szalont az árak alapján? Mindenre választ találsz ebben a blogbejegyzésben!
Érdekel

Sminktetoválás Budapesten - Így válassz szalont és sminktetoválót!

A sminktetoválás ideális megoldást nyújt ahhoz, hogy mindig tökéletesen nézzünk ki anélkül, hogy naponta órákat töltenénk sminkeléssel. Budapesten számos szépségszalon kínálja a sminktetoválás szolgáltatását, de hogyan válasszuk ki a legmegfelelőbbet? Ebben a blogbejegyzésben bemutatjuk, hogyan találhatod meg a megbízható sminktetoválót Budapesten!
Érdekel
post_type=post&category_name=cikk&posts_per_page=1&offset=1&no_found_rows=1&meta_query%5Brelation%5D=AND&meta_query%5B0%5D%5Bkey%5D=listazas_helye&meta_query%5B0%5D%5Bvalue%5D=szalon&meta_query%5B0%5D%5Bcompare%5D==&meta_query%5B1%5D%5Bkey%5D=kiemelt&meta_query%5B1%5D%5Bvalue%5D=yes&meta_query%5B1%5D%5Bcompare%5D==
Pécs

7624 Pécs, Tavasz utca 27.
Bejelentkezés a szalonba: +36/20/513-8562
Oktatás érdeklődés: +36/70/770-1113
Rendelés leadás: +36/20/270-1730
info@mehntunde.hu
Hétfő-péntek: 9:00-17:00
Szombat-vasárnap: Zárva

Budapest
1034 Budapest, Bécsi út 100.
Bejelentkezés a szalonba: +36/20/513-8562
Oktatás érdeklődés: +36/70/770-1113
Rendelés leadás: +36/20/270-1730
info@mehntunde.hu
Hétfő-péntek: 9:00-17:00
Szombat-vasárnap: Zárva
2020 Tünde Méhn PMU Art International School. All rights reserved.