webshop

SZEMÖLDÖKTETOVÁLÁS

Pécs / Budapest
Érdekel

miért lehet szükség a szemöldök tetoválásra?

Kikopott szőrszálak

Amikor kikoptak, vagy nem a megfelelő helyen nőnek a saját szőrszálaid. Fiatalabb és idősebb korban is előfordul, hogy a kiszedett szemöldök szálak egyre kevésbé nőnek újra vissza, végül teljesen kikopnak. Ez főleg akkor gond, ha előnytelen formára volt kiszedve a szemöldök, és így ez a kedvezőtlen forma maradt meg, vagy hiányos területek bontják meg az ívét. Amikor hiányos, nem szép a formája, előnytelen az íve.

Kényelem és trend

A 2020-as évek a sminktetoválás forradalma. Egy gyönyörűen ívelt, esztétikus és szép szemöldök manapság magabiztosabbá tesz minket megjelenésünk szempontjából. A szemöldök tetoválások pedig megoldást biztosítanak erre a problémára, hiszen a nap 24 órájában tökéletes lesz a sminked. Így nem kell reggelente a tükör előtt rajzolgatnod a megfelelő formát.

Régi szemöldök tetoválás

Amikor régi sminktetoválásod kikopott, vagy elrontották. Fedőszínekkel és/vagy komplementer színekkel van megoldás ezekre a problémákra is! Megfelelő, precíz technológiával ilyen esetekben is gyönyörű eredményt lehet elérni.

Előnytelen forma

Előfordul, hogy a szemöldök túl lapos, rövidebb a kelleténél, nagyon vékony, rossz helyen emelkedik, íves, csak nem ott, ahol kellene, rossz helyen kezdődik és végződik. A helytelen forma különböző, nem túl előnyös arckifejezést kölcsönözhet az arcnak pl. csodálkozó, mérges, szomorú, fáradt, szigorú. Egy szépen kivitelezett szemöldök tetoválással akár fiatalító hatás is elérhető. Felér egy kisebb ráncfelvarrással! Fiatalít, kinyitja és üdévé teszi a tekinteted.
Időpontot foglalok

Milyen fajta szemöldök
tetoválás legyen?

Aszerint érdemes választani, hogy mennyi saját szőrszál nő, milyen a bőr állapota, van-e korábbi szemöldök tetoválás, sminkeltebb, vagy természetesebb hatást szeretnénk elérni.

RE’BROWS SZÁLAS SZEMÖLDÖK TETOVÁLÁS

A szemöldök tetoválás szép formája és természetes színe rendkívül fontos, hiszen meghatározza az arckifejezést. Az elegáns, tökéletes ívű, karakterhez jól illeszkedő szemöldök iránti igény pedig érthető a Hölgyek körében, hiszen mindenki a maximumra törekszik, ha a megjelenéséről van szó.

A természetesség elengedhetetlen része a kialakításnak, melynek legmegfelelőbb technikája a RE’BROWS szálas szemöldök tetoválás. Az egyedi, naturális, változatos elrendezésű, a valódihoz legközelebb álló szemöldökök módszere. Többféle szálrendezési struktúra és dúsítási technika alkalmazható a naturális hatás érdekében, így még valóságosabb lesz a végeredmény. A ritkás szálakkal rendelkező Hölgyek álma válhat valóra, ha ezt választják!
Érdekel

SZÁLAS SZEMÖLDÖK TETOVÁLÁS

Ha hiányos, hézagos, vagy előnytelen formájú a szemöldököd, akkor Neked a szálazott szemöldök tetoválás a legjobb választás. Leginkább azoknak készíthető szép végeredménnyel, akiknek a bőrtípusa a normál bőrhöz közelít, megfelelően hidratált, nem túl zsíros, nem tág pórusú, nem rozaceás, nem érzékeny, nem hajlamos a kipirosodásra és gyulladásra.

A szálas szemöldök tetoválás tökéletes, ha...

 • természetes és dús hatású szemöldököt szeretnél
 • tökéletes formát szeretnél, ami kiemeli a szemeidet
 • sablonoktól mentes, kifejezetten Rád tervezett szálazott szemöldök tetoválás a vágyad
Érdekel

OMBRE SELECTION PÚDERES SZEMÖLDÖK TETOVÁLÁS

Az Ombre Selection gyűjtőnév alatt helyezkednek el a Méhn Tünde által kifejlesztett Ombre szemöldök technikák, sajátos jellegzetességekkel: Ombre Misty, Ombre Forte, Ombre Andante és OmbreMix. Ezekre a technikákra jellemző a finom, poros-púderes hatás és a sötétből a világos színbe ívelő színátmenetes satírozás, mely által az apró pontok halmaza adja ki a szemöldökformát.

A technika elnevezése azért Ombre, mert - ahogyan az ombre hajfestésnél is - a sötétebb színből alakítunk ki átmenetet a világosabb szín felé haladva. Ugyanez a jellegzetessége ennek a szemöldök tetoválásnak is. Púderes satírozási technikát alkalmazunk az Ombre szemöldök elkészítése során, melyhez egy rendkívül elegáns, nagyon szép színhatás párosul.
Érdekel

PÚDERES SZEMÖLDÖK TETOVÁLÁS

Ez a szemöldök tetoválás tökéletes választás lehet számodra, ha Te is szereted porokkal és különböző szemöldök formázó termékekkel kiegészíteni szemöldöködet. Az Ombre Selection technikával a forma lágy és szolid marad, viszont a végeredmény egy dekoratív és hangsúlyos szemöldök lesz.

A PÚDERES SZEMÖLDÖK TETOVÁLÁS TÖKÉLETES, HA...

 • szereted szemöldökceruzával, szemöldök porokkal és szemöldök formázókkal kiegészíteni szemöldöködet
 • szereted a karakteresebb szemöldökformákat
 • a természetesen sminkelt hatású szemöldököket kedveled
 • Audrey Hepburn vagy Brooke Shields szemöldökéhez hasonlót szeretnél
Érdekel

SATÍROZÁS ÉS SZÁLAZÁS KOMBINÁLÁSA

Az Ombre és a RE'BROWS technikák kombinálásából jön létre a hibrid szemöldök. A szálazási struktúrának köszönhetően természetes, dús hatás érhető el. Majd erre kerül fel egy, a négy féle Ombre satírozás egyikéből, amellyel szolid formát és hangsúlyt kap a szemöldököd.

A technika során többféle pigmentet használunk a tökéletes szín elérése érdekében, amely megfelelően passzol a haj és a szőr színéhez. A hibrid technika régi szemöldök tetoválások javításához is alkalmazható.
Érdekel

HIBRID SZEMÖLDÖK TETOVÁLÁS

Ez a technika a satírozás és a szálazási technika ötvözete. Ha kevesebb szemöldök szőröd van, vagy egyáltalán nincs is, akkor ajánlott a hibrid szemöldök elkészíttetése.

A HIBRID TECHNIKA TÖKÉLETES, HA...

 • problémás bőrtípusod van (könnyen zsírosodik, tágak a pórusaid, bőröd könnyen kipirosodik)
 • nincsen, vagy kevés a szemöldökszőröd
 • régi szemöldöködet szeretnéd frissíteni
Érdekel

TRIPLE BROWS

A szemöldök meghatározza az arckifejezést, mint például: szomorú, csodálkozó, mérges, tétova, kétségbeesett, szigorú, vidám… tehát ajánlott teljes körültekintéssel kiválasztani a tetoválás készítőjét, hiszen nem mindegy, hogy milyen végeredményt kapunk!

A szemöldök tetoválások 2-3 év alatt elhalványodnak, megváltozik a színük, nem megfelelően elkészített sminktetoválás esetében ez a szín transzformáció akár azonnal látható. Ugyanis, ha rosszul lett felmérve a bőrszín és altónus, vagy rosszul lett kiválasztva a szín, akkor meglepő lesz a végeredmény a gyógyulás után!

Ilyen esetek miatt hozta létre Méhn Tünde a Triple Brows technikát, amely garantálja a szép színt és formát. A Triple Brows alapja, hogy javító és komplementer színekkel semlegesíthetők a régi tetoválások kedvezőtlen árnyalatai. Segítségével gyakorlatilag várakozás nélkül javíthatók, korrigálhatók a kisebb formai hibák, a kivörösödött, kiszürkült, megfakult tetoválások.
Érdekel

MEGOLDÁS A RÉGI ELSZÍNEZŐDÖTT, KIFAKULT SZEMÖLDÖK TETOVÁLÁSOKRA

Ezzel a technikával a régi elszíneződött vagy elrontott szemöldök tetoválásod helyére egy új, tökéletesen az arcod karaktereihez formázott szemöldök tetoválás kerül.

A SZEMÖLDÖK JAVÍTÁS TÖKÉLETES, HA...

 • problémás bőrtípusod van (könnyen zsírosodik, tágak a pórusaid, bőröd könnyen kipirosodik)
 • nincsen, vagy kevés a szemöldökszőröd
 • régi szemöldök tetoválásodat szeretnéd javítani
Bejelentkezem

Milyen szemöldökforma illik hozzád?

Minden arc, minden vonás és minden személyiség más és más! Egyéni és egyedi tervezés szükséges ahhoz, hogy az arcberendezésnek megfelelő formák szülessenek. A szemöldök tükrözi a személyiséget, de az is sűrűn előfordul, hogy pont az ellenkezőjét éri el! Egy rosszul választott forma vagy szín a kisugárzásunk valódiságán is csorbát ejthet.
A Méhn Tünde sminktetováló szalonokban a vendégeink szemöldök formáját egyéniségükhöz és egyedi karaktereikhez mérten tervezzük meg.
Bejelentkezem

De milyen szemöldökforma passzol az arcformához?

Mindenki arcának megvannak a sajátosságai, azonban arcunkat formája alapján hat kategóriába sorolhatjuk, melyekhez mind tartozik egy előnyösebb szemöldökforma is.

Az ovális archoz szinte bármilyen forma jól illik, hiszen arányos, de nagyon előnyös a lágyan ívelt szemöldök. A hosszúkás archoz az egyenesebb ívű szemöldök mutat jól, hiszen a cél az arc optikai rövidítése. A kerek archoz magasan ívelt, szögletes szemöldökforma előnyösebb az arc hosszítása érdekében.

A szögletes archoz a vastagabb, szépen ívelt szemöldök az, ami kiegyensúlyozza az arcot. A szív alakú archoz a lágyan ívelt forma illik, hiszen az ilyen arcforma esetén az áll felé keskenyedik az arc vonala. A gyémánt alakú arc ritka, de szögletes vonalak jellemzik. A gyémánt archoz a hajlított ívű szemöldök áll jól, amivel lágyítjuk a vonásokat.
Minden arc, minden vonás és minden személyiség más és más! Egyéni és egyedi tervezés szükséges ahhoz, hogy az arcberendezésnek megfelelő formák szülessenek. A szemöldök tükrözi a személyiséget, de az is sűrűn előfordul, hogy pont az ellenkezőjét éri el! Egy rosszul választott forma vagy szín a kisugárzásunk valódiságán is csorbát ejthet.
A Méhn Tünde sminktetováló szalonokban a vendégeink szemöldök formáját egyéniségükhöz és egyedi karaktereikhez mérten tervezzük meg.

Milyen színű legyen a szemöldök tetoválásod?

Színválasztáskor a hajad és a szemöldökszőröd színe mellett megvizsgáljuk a bőröd színét és altónusát is. Sok sminktetováló rosszul méri fel a bőrszínt és altónust, emiatt rossz pigmentet választ a végeredmény pedig meglepő lesz! Így lehetséges az, hogy kékes, szürkés, lilás, vagy narancsos-vörös színűvé válhat némelyik szemöldök tetoválás már új korában is.

A Méhn Tünde sminktetováló szalonokban nem kell tartanod ezektől, hiszen mérnöki pontossággal állapítjuk meg a számodra legmegfelelőbb szemöldök színt. Az általunk használt pigmentek pedig prémium minőségűek.
A szemöldök tetoválás színe nemcsak a bőr színétől és tónusától függ, hanem a haj színétől is. Fekete hajhoz a mély, sötétbarna árnyalatok állnak jól. Fekete szemöldököt nem tetoválunk, mert a pigmentek szürkévé válnak, ezért a barna, egy bőrhöz illetve hajszínhez tökéletesen illő mély árnyalatát használjuk fekete hajhoz. llyenek például az NPM prémium pigmentjei közül a Brasil vagy a Salvador.
Bejelentkezem

Barna hajhoz a semleges tónusú, közepes erősségű barna szín ajánlott.

Bőrszíntől és a haj sötétségétől függően a barna melegebb és hidegebb árnyalatai is használhatók. Az aranybarna árnyalatok jól illenek világos – és középbarna hajúaknak, de a szőke hajhoz is jól állnak ezek a színek.

Szőke hajhoz a barna világosabb árnyalatait használjuk.

A semleges tónusú, középerős sötétségű, a hajnál pár árnyalattal sötétebb színek jól állnak a szőke hajhoz. Alkalmazható aranybarna is.

Vörös hajhoz ajánlottak a világosbarna árnyalatai, amelyek a sárga és piros pigmentektől melegebb árnyalatok.

A szemöldök tetoválás gyógyulása

Friss szemöldök tetoválás elkészítése után nagyon fontos, hogy betartsd a szabályokat szemöldököd gyógyulása érdekében. A szemöldököd elkészítése után megkapod a Rosa Herbal Skin Care After Care Balm utóápolót, amellyel 7-10 napig kell folyamatosan kenegetned a bőröd, hogy azt egy védőréteg óvja, fedje és ápolja.

1-2 hét után a tetovált bőrfelület varasodni kezd. llyenkor, a szín fakóbbnak tűnhet, majd fokozatosan visszanyeri színét. A bőr hámlani fog, de tilos letépkedni a bőrdarabkákat! A tetovált felület dörzsölése, feláztatása szintén nem megengedett, mert így a pigmentek tartóssága csökken. A friss szemöldök tetoválást mechanikai sérülés nem érheti, így kaparni, vagy vakarni tilos! Csak nyirkos vattakoronggal szabad tisztogatni, hogy a pigmentek tökéletesen beépüljenek a bőrbe.

Körülbelül 1-1,5 hónap alatt alakul ki a végleges szín, addig a bőr kopása és a gyógyulás miatt a szín változik. A korrekció 1 hónap után, de 3 hónapon belül ajánlott. A korrekció alkalmával pótoljuk az esetleg kiesett pigmenteket, valamint megerősítjük a színt. Ha szemöldököd megfelelően ápolod, akkor tovább marad tartósabb. Tartósságra 1-3 évet ígérhetünk.

Szemöldök tetoválás kezelése

Szemöldök tetoválásod elkészítése után nagyon fontos, hogy a rövid és hosszú távú ápolásra is odafigyelj.

Amikor szemöldököd elkészült, használd a Rosa Herbal Skin Care After Care Balm utóápolót 7-10 napig. A tetoválást víz és UV sugárzás nem érheti 2 hétig, ezért tilos a szauna, uszoda, napozás és szoláriumozás. A kezelésbe tartozó korrekció után is be kell tartani ezeket a szabályokat, így a szemöldök tetoválás tartósabb és homogénebb lesz.

A szemöldök tetoválások általában 1-3 év után kezdenek el halványodni, ezért ahhoz, hogy minél tovább tartson a tetoválás, fontos az állandó ápolás. A tetoválás tartóssága függ a bőrtípustól, a bőrproblémáktól, életkortól, környezeti hatásoktól, a bevitt pigment minőségétől, mennyiségétől, a szín erősségétől és hogy milyen mélyre kerülnek a pigmentek a bőrben, valamint az ápolástól.

Bőrünk életünk végéig folyamatosan kopik, átlagosan 28 naponta kicserélődik. A tetovált bőr a festékezett bőrréteggel együtt kopik, ezért halványulnak el a sminktetoválások. A gyorsabb kopásnak több oka is van.

Ha a pigmentek csak a bőr hámrétegébe kerülnek be, akkor heteken belül kikopik a szemöldök tetoválás. Ha bőröd zsíros, pattanásos, vízhiányos, akkor szintén gyorsabban halványodik a sminktetoválás. A fiatalok bőre gyorsabban kopik, mint az időseké, ezért a szemöldök tetoválást is gyakrabban kell ismételni.

Ha UV sugárzásnak tesszük ki bőrünket, akkor szintén gyorsabban kopik. Ilyenkor érdemes a Rosa Herbal Skin Care Sunny 15 és Sunny 25 After Care Stickkel ápolni, amely egy védőréteget képez a bőrön, megóvva ezzel a pigmenteket is. Ne alkalmazzunk savas hámlasztást és peelinget sem a bőrön a sminktetoválások felületén.
A tartósságra 1-3 évet ígérhetünk.

Galéria

 • sminktetoválás méhn tünde sminktetoválószalon szemöldök tetoválás ombre púderes szemöldök szálazott szemöldök láng anett
 • sminktetoválás méhn tünde sminktetoválószalon szemöldök tetoválás ombre púderes szemöldök szálazott szemöldök láng anett
 • sminktetoválás méhn tünde sminktetoválószalon szemöldök tetoválás ombre púderes szemöldök szálazott szemöldök wirth inez
 • sminktetoválás méhn tünde sminktetoválószalon szemöldök tetoválás ombre púderes szemöldök szálazott szemöldök wirth inez
 • sminktetoválás méhn tünde sminktetoválószalon szemöldök tetoválás ombre púderes szemöldök szálazott szemöldök láng anett
 • sminktetoválás méhn tünde sminktetoválószalon szemöldök tetoválás ombre púderes szemöldök szálazott szemöldök szűr bea
Tovább a galériába

A szemöldök tetoválás ára

A szemöldök tetoválás ára sok mindentől függ, ezért is fontos végig gondolni, hogy a sminktetováló reális árat kér-e munkájáért. Fontos tudni, hogy a tetováló művész mióta van szakmában és mióta tetovál szemöldököt. A szakmai tapasztalat és képzettség elengedhetetlen, hiszen így tudjuk, hogy sminktetováló művészünk a tökéletességre törekszik.

Érdemes megfigyelni, hogy a művész mikor volt utoljára továbbképzésen, kinél szerezte tudását, és hogy oktatja-e a sminktetoválást vagy tanulja. Ezek azért fontosak, mert így tudjuk, hogy a sminktetováló művész precízen dolgozik, ismerve a legújabb nemzetközi trendeket és újításokat, valamint mindig igyekszik újat tanulni, hogy szélesebb ismeretekkel tudja a legtöbbet kihozni vendégeiből.

Azok a sminktetováló művészek, akik nagy szakmai tapasztalattal rendelkeznek, fontos, hogy ismerjék azokat a prémium eszközöket is, amelyekkel tökéletes eredmény érhető el. Mindig nézzünk utána, hogy sminktetováló művészünk milyen márkákkal dolgozik, milyen alapanyagokat használ, és milyen kellékeket alkalmaz a sminktetoválás előtt, közben és után, hiszen tartós és szép eredmény csak a teljes ápolással érhető el.

A sminktetováló művész kiválasztásának legfontosabb része, hogy ismerjük a művész korábbi munkáit, tudjuk, hogy mekkora hírnévvel rendelkezik, milyenek a visszajelzések a közösségi médiában és Google-ön, hiszen ezek valós képet mutatnak a sminktetováló művészről. A közösségi oldalakon való jelenléte és képviselete is fontos, így sokkal többet megtudhatunk az ő stílusáról, munkásságáról, vendégeiről. Mindig nézzünk utána, hogy kivel készíttetjük szemöldök tetoválásunkat, mielőtt döntést hozunk, ugyanis a javítás utólag sok esetben nem megoldható.
Pécs

7624 Pécs, Tavasz utca 27.
Bejelentkezés a szalonba: +36/20/513-8562
Oktatás érdeklődés: +36/70/770-1113
Rendelés leadás: +36/20/270-1730
info@mehntunde.hu
Hétfő-péntek: 9:00-17:00
Szombat-vasárnap: Zárva

Budapest
1034 Budapest, Bécsi út 100.
Bejelentkezés a szalonba: +36/20/513-8562
Oktatás érdeklődés: +36/70/770-1113
Rendelés leadás: +36/20/270-1730
info@mehntunde.hu
Hétfő-péntek: 9:00-17:00
Szombat-vasárnap: Zárva
2020 Tünde Méhn PMU Art International School. All rights reserved.