webshop
  SMINKTETOVÁLÁS
  ELTÁVOLÍTÁS
  Elszíneződött, sérült vagy elrontott szemöldök tetoválás?
  Megtaláltad a megoldást!
  Bejelentkezés

  Mondj búcsút elrontott sminktetoválásodnak...

  Ma már idejétmúlt a sminktetoválásod stílusa?
  Elégedetlen vagy szemöldök tetoválásod formájával, színével?
  Erősen megfolyt, elmosódott a tetoválásod, amit már sminkkel sem tudsz korrigálni?
  Szeretnél új, modern formájú sminktetoválást, de régi tetoválásodat mélyen belevésték a bőrödbe és nem lehet elfedni?
  Nem jó szakember készítette a sminktetoválásod és már az első perctől kezdve utálod?

  A szemöldök az arc meghatározó része. Megnyitja és hangsúlyozza a tekintetet, ezért nem mindegy, hogy hogyan néz ki! Segítünk, hogy régi, elrontott sminktetoválásod többé ne rombolja önbizalmad!

  Kinek ajánljuk a lézeres tetoválás eltávolítást?

  Az előnytelen, igénytelen, előre nem megtervezett, aszimmetrikus szemöldöktetoválások kijavítása hosszadalmas és költséges folyamat, sőt gyakran szinte lehetetlen!

  Bizonyos hibák (pl. kivörösödés, kiszürkülés) bár javíthatók a Camouflage elfedő/javító tetoválás technikával, de sokszor csak a lézeres eltávolítás jelent esztétikus megoldást!

  Extrém formájú sminktetoválások vagy testtetováló pigmenttel készített, elrontott sminktetoválások javítására és nagyobb felületek elfedésére nem alkalmazható a Camouflage! Ilyenkor a lézeres tetoválás eltávolítás az egyetlen járható út!

  A lézeres tetoválás eltávolítás előnyei


  Gyors és hatékony

  Egyetlen kezelés mindössze 15-25 percet vesz igénybe, a végeredmény mégis örökre szól! Ráadásul már az első kezelés is szemmel látható változásokat eredményez, de általában 2-4 alkalomra van szükség 6-10 hetes periódusokkal!


  Nem károsítja a bőrt

  A frissen lézerezett területre nyugtató gélt helyezünk fel, mely gyulladáscsökkentő és hűsítő hatása miatt regenerálja a bőrt. Továbbá a kezelés után figyelni kell arra, hogy a bőrt nem érheti víz és napsütés sem, így a bőr teljesen ép és egészséges marad!
  A kezelést képzett szakemberek végzik, így nem áll fenn a maradandó hegesedés veszélye.


  Minimális fájdalommal jár

  A lézeres kezelés enyhén csípő hatással és melegérzettel jár, de nem okoz égést, sérülést, csak maximum diszkomfort érzetet. A kezelés előtt érzéstelenítőt helyezünk a bőrre, hogy minimálisra csökkentsük a fájdalom esélyét!

  Biztos kezekben leszel, mert...

  - Az évek során rengeteg vendég fordult hozzánk kétségbeesetten, hogy más sminktetováló elrontotta sminktetoválását, sok éves tapasztalat során megtanultuk a lézer és egyéb sminktetováló technikák hatékony kombinációját, hogy a vendégeink számára visszaadjuk a magabiztosságot.
  - Eltávolítjuk elrontott tetoválásodat és el is készítjük számodra az újat, egy helyen.
  - Maximális figyelemmel és óvatosággal végezzük az eltávolítást és vigyázunk rád.
  - Maradandó hegek vagy szőrveszteség kizárható a kezelés során.

  Megbízható csúcstechnológia a tökéletes eredményért

  A lézeres tetoválás eltávolítást egy úgynevezett Q-kapcsolású YAG lézerrel ellátott géppel végezzük, ami kifejezetten kozmetikai felhasználásra lett megalkotva, ezért teljesen biztonságos.

  A lézeres tetoválás eltávolítás a legmodernebb és legkíméletesebb módszer az elrontott tetoválások eltűntetésére, hiszen (a fehér pigmenten kívül) maradéktalanul és teljesen hegmentesen távolítja el a sminktetoválásokat!

  Az általunk használt készülék sokoldalúan felhasználható, hiszen a klasszikus barna és fekete pigmenteken kívül, a vörösre, sárgára, kékesre vagy lilára kopott sminktetoválásokat is hatékonyan eltávolítja a különböző fényhullámhosszainak köszönhetően.

  A tetoválás eltávolítás folyamata nem fájdalmas, ugyanis a kezelt felületre érzéstelenítőt helyezünk. A lézerrel lövéseket adunk le a területre, amelyek egy minimális csípő érzést válthatnak ki.

  Nem kell aggódnod, a lézersugár nem ártalmas az emberi szervezetre, az egyetlen, amit óvni kell tőle, azok a szemek épsége, de minden kezelésre védőszemüveget biztosítunk számodra!


  Személyre szabható hatásfok!


  1064

  YAG szűrő, ami infravörös, szemmel nem látható fényt generál. Megfelelően nyelődik el a sötét, túlpigmentált, tömör, hideg színekben és testtetováló pigmentekben. Hatékonyan és kíméletesen távolítja el a kék, fekete, szürke és lila színű tetoválásokat.

  532

  Magasabb hatásfokú, zöld fényt létrehozó szűrőfej, amely képes elnyelődni a pirosas/vöröses, a barna és minden melegebb árnyalatú pigmentben. De meg lehet próbálni vele a hidegebbek is, ha az 1064 nem bizonyul elégnek. Nem hatol mélyre, a felszínen dolgozik, ezért nagyon figyelni kell a gyógyulási időre és az utóápolásra! A hatékonyság mestere!

  Hogyan működik a lézeres tetoválás eltávolítás?

  A lézeres tetoválás eltávolítást Q-kapcsolású YAG lézerrel ellátott géppel végezzük. A készülék impulzus szerűen bocsátja ki a lézernyalábokat, amelyek elnyelődnek a szabad szemmel is jól látható, sötét színű anyagokban, vagyis a pigmentekben.

  Az elnyelődő lézersugár felmelegíti a festékmolekulákat és szétrobbantja azokat, a falósejtek pedig „kitakarítják” a szervezetből a nyirokrendszeren keresztül. Így gyorsan és hatékonyan szívódnak fel a nem kívánatos tetoválások!

  A lézeres tetoválás eltávolítás kizáró okai:

  - sérülés, seb az érintett területen
  - nagy kiterjedésű bőrelváltozás (pl. anyajegy) a kezelés helyén
  - ismert fényérzékenység és egyéb bőrbetegségek
  - terhesség és a szoptatás
  - néhány autoimmun betegség vagy epilepszia

  + szemhéjtetoválások eltávolítását nem vállaljuk!

  Tetoválás eltávolítás és új sminktetoválás

  A sminktetoválások természetes velejárója, hogy néhány év alatt megváltozik a színük, kifakulnak, megkopnak és halványodnak. Ilyen esetekben a Triple Brows javító technikával ismét szép állapotba tudjuk hozni a sminktetoválásokat.

  Nehezíti a helyzetet, ha egy rontott formát, rosszul kiválasztott színeket is ezzel egyidőben kell kijavítanunk. Erre a Triple Brows csak időszakos megoldást nyújt, hiszen a régi szín előbb-utóbb át fog ütni.

  Ezért a legjobb megoldás a Triple Brows technika alkalmazása előtt, ha a túlhúzott, eldeformálódott, erősen elszíneződött területeket először lézerrel eltávolítjuk, halványítjuk.

  A kíméletes eltávolítás után már kapunk egy szép alapot ahhoz, hogy gond nélkül kitetováljuk a bőrt, így gyorsan és hatékonyan egy szép, új, jelenlegi divatnak megfelelő sminktetoválást kaphatsz!

  Triple Brows munkák

  • méhn tünde sminktetoválószalon sminktetoválás triple brows szemöldök tetoválás javítása tetoválás eltávolítás
  • méhn tünde sminktetoválószalon sminktetoválás triple brows szemöldök tetoválás javítása tetoválás eltávolítás
  • méhn tünde sminktetoválószalon sminktetoválás triple brows szemöldök tetoválás javítása tetoválás eltávolítás
  • méhn tünde sminktetoválószalon sminktetoválás triple brows szemöldök tetoválás javítása tetoválás eltávolítás
  • méhn tünde sminktetoválószalon sminktetoválás triple brows szemöldök tetoválás javítása tetoválás eltávolítás
  • méhn tünde sminktetoválószalon sminktetoválás triple brows szemöldök tetoválás javítása tetoválás eltávolítás
  • méhn tünde sminktetoválószalon sminktetoválás triple brows szemöldök tetoválás javítása tetoválás eltávolítás
  • méhn tünde sminktetoválószalon sminktetoválás triple brows szemöldök tetoválás javítása tetoválás eltávolítás
  Tovább a galériába

  Extra információk időpontfoglalás előtt


  01

  Ödéma

  A YAG lézerrel kezelt területeken gyakran kialakulhat ödéma, ezért érdemes szabadnapok, hétvégék előtt lefoglalni az időpontot, hogy mire újra munkába állsz, addigra regenerálódjon!
  04

  Vízfogyasztás

  Fogyassz sok vizet kezelés előtt, mert a folyadékfogyasztás segíti a nyirokérrendszer pumpálását és gyorsabb lehet a kezelés!
  02

  Vitamin szedés

  Jó, ha tudod, hogy C-vitamin fogyasztás esetén nagy eséllyel vérezni fog a kezelt bőrfelület!
  05

  Időintervallum

  Általában a szemöldök tetoválás eltávolítás több alkalmas folyamat, érdemes felkészülni rá, hogy 6-10 hetente ismételni kell a kezelést.
  03

  Kísérő

  A lézersugár bántó a szem számára, ezért nem szabad kísérőnek bejönnie, mert Neki nem tudunk védőszemüveget biztosítani!
  06

  Szemöldök eltávolítás

  Szemöldök tetoválás eltávolítás előtt semmiképpen se borotváld le a szemöldök szőröd!
  Bejelentkezem

  Lézeres tetoválás eltávolítás ár

  A lézeres sminktetoválás eltávolítás ára egyénfüggő. Kezelés előtt kapsz egy részletes tájékoztatást arról, hogy hány alkalom és milyen rendszeresség szükséges ahhoz, hogy tetoválásodat hatékonyan eltávolítsuk.

  A kezelés költségeit befolyásolja a tetoválásod nagysága és minősége, a bőröd állapota, a festékanyag mélysége és milyensége.

  Gyakran Ismételt Kérdések

  Mi történik a kezelés előtt?

  A kezelés megkezdése előtt konzultáción veszel részt és kapni fogsz egy részletes kezelési ütemtervet, amiben láthatod, hogy hozzávetőlegesen hány alkalom szükséges ahhoz, hogy elérjük a kívánt eredményt.

  A sminktetoválás eltávolítás különösebb előkészületet nem igényel, de a kezelés előtti napokban fontos kerülni a napozást, szoláriumozást!

  Mi történik a kezelés alatt?

  A kezelés alatt a készülékkel lézert bocsátunk ki az eltávolítani kívánt tetoválás felületére. Ez nem egy állandó folyamat, hanem impulzus szerűen, sűrű lövéseket végzünk a géppel. A kibocsátott lézer elnyelődik a pigmentben, szétrobbantja a festékmolekulákat, így megszabadítva a bőrt a nem kívánatos tetoválástól.

  Mi történik az eltávolítás után?

  Sminktetoválás eltávolítás után azonnal tapasztalható ödéma, kipirosodás és néhány esetben vérzés. Általában ez 2-4 napig tart, ezután szépen regenerálódik a bőr. 

  A bőrpírt követően 2-6 napig pörkösödést, varasodást is tapasztalhatsz, de a szakember által ajánlott utóápoló krém segítségével ez gyorsan regenerálható. Továbbá a fényvédelem kiemelkedően fontos!

  Hány alkalom szükséges?

  A sminktetoválás eltávolítása általánosan 1-6 alkalmat vesz igénybe, azonban ez a kezelt területtől függ, valamint attól, hogy milyen pigmenttel készült a tetoválás és hogyan reagál a bőr a kezelésre. A kezelést 6-10 hetente szabad megismételni, hogy elkerüljük a hegesedést.

  Milyen lesz az eredmény?

  Az első kezelés után már azonnal látható az eredmény, ám általában ilyenkor kis mértékű halványodás tapasztalható. A végeredmény eléréséhez szükséges idő, egyénileg eltérő lehet, de a megfelelő kezelésszámot követően a kezelt tetoválás véglegesen eltűnik.

  Nagyon ritka esetekben előfordul az, hogy a tetoválást nem tudjuk maradéktalanul eltűntetni és halvány foltokban a bőrön marad, ilyenkor Camouflage technikával egy új, szép sminktetoválást tudunk készíteni, ami szépen eltakarja a régi tetoválás maradványait.

  Fájdalmas a lézeres tetoválás eltávolítás?

  A tetoválás eltávolítás enyhe fájdalommal, némi hőérzettel, csipkedő hatással jár, de nem okoz égést vagy sérülést. A kezelés előtt érzéstelenítőt helyezünk a bőrödre, ami nagyban lecsökkenti a fájdalom esélyét.

  Mennyi ideig tart a kezelés?

  A kezelt terület méretétől függően 1-2 perctől kezdve, akár 15 percig is tarthat, de az előérzéstelenítés idejével számolva a teljes folyamat átlagosan 25-35 percet vesz igénybe.

  Mennyi idő a felépülés?

  A kezelés után kialakuló ödéma, pirosodás és esetleges hámlás 2-5 nap alatt teljesen elmúlik, ám a következő kezelésig 6-10 hétnek el kell telnie, ugyanis ez alatt az idő alatt tud a bőr teljes mértékben regenerálódni. Ha nem várjuk meg a 6-10 hetet a következő kezeléssel, akkor maradandó hegesedés alakulhat ki a kezelt felületen, amit mindenképpen szeretnénk elkerülni!

  Ahhoz, hogy a gyógyulást támogasd, használj megfelelő utóápoló készítményt, bőrfertőtlenítőt és 50 faktoros fényvédőt!

  Milyen mellékhatásai lehetnek a tetoválás eltávolításnak?

  A sminktetoválás eltávolítás természetes velejárója az 1-3 napig tartó ödéma, pirosság, illetve pörkösödés vagy hámlás. A megfelelő utóápolási protokollt betartva azonban ez nem okoz gondot, nagyjából maximum 1 hétig láthatjuk utójeleit a kezelésnek, majd szépen regenerálódik a bőr.

  Ezen kívül a leggyakoribb kockázat a hegesedés, vagy a szín megváltozása. Ritkán ugyan, de előfordulhat fertőzés, különösen staphylococcus. A kockázatok elkerülése érdekében érdemes olyan szakembert választani, aki betartja a szigorú higiéniai protokollt.

  Mikor lehet új sminktetoválást készíttetni?

  Lézeres tetoválás eltávolítás után a bőrnek szüksége van 6-10 hetes pihenő időre, hogy megfelelően tudjon regenerálódni. Ez a minimum idő, amit meg kell várni az új sminktetoválás elkészítése előtt, de ha ennél hosszabb várakozási idő sem okoz számodra problémát, akkor azzal még jobbat teszel a bőröd számára!

  A kezelés során megsérül a szemöldök szőr?

  A készülék szőrtelenítésre nem alkalmas, nem hatol a szőrtüszőig, így a szemöldökszőr nem fog tőle kihullani. Azonban minimálisan sérülhet a szemöldök, de nem hullik ki. A szőr átmeneti kiszőkülésére számíthatunk, ami 2-3 hét múlva helyreáll az eredeti állapotára. Fontos, hogy semmiképpen se borotváld le a szemöldökét kezelés előtt!

  Milyen lézeres tetoválás eltávolító eljárást alkalmaztok?

  A lézeres tetoválás eltávolítást egy úgynevezett Q-kapcsolású YAG lézerrel ellátott géppel végezzük, ami a legmodernebb és legkíméletesebb módszer az elrontott tetoválások eltűntetésére, hiszen maradéktalanul és teljesen hegmentesen távolítja el a sminktetoválásokat!
  A készülék sokoldalúan felhasználható, hiszen a klasszikus barna és fekete pigmenteken kívül, a vörösre, sárgára, kékesre vagy lilára kopott sminktetoválásokat is hatékonyan eltávolítja a különböző fényhullámhosszainak köszönhetően.
  Bejelentkezés
  Pécs

  7624 Pécs, Tavasz utca 27.
  Bejelentkezés a szalonba: +36/20/513-8562
  Oktatás érdeklődés: +36/70/770-1113
  Rendelés leadás: +36/20/270-1730
  info@mehntunde.hu
  Hétfő-péntek: 9:00-17:00
  Szombat-vasárnap: Zárva

  Budapest
  1034 Budapest, Bécsi út 100.
  Bejelentkezés a szalonba: +36/20/513-8562
  Oktatás érdeklődés: +36/70/770-1113
  Rendelés leadás: +36/20/270-1730
  info@mehntunde.hu
  Hétfő-péntek: 9:00-17:00
  Szombat-vasárnap: Zárva
  2020 Tünde Méhn PMU Art International School. All rights reserved.