webshop

Méhn tünde

Nemzetközi Sminktetováló mester, művész és oktató

Méhn Tünde nem csak a magyar sminktetoválás szerves része, hanem alkotó, innovatív és egyben a legerősebb láncszeme is! Magyar és nemzetközi sminktetováló specialista, tréner és kozmetikus mester. Munkásságát már a kezdetekkor is nagy érdeklődés övezte, a határokon túl is! Tünde nemzetközi sikerei a mai napig is töretlenek, számtalan országban szintén elismert oktató. Az oktatásai és képzései mellett budapesti és pécsi szalonjaiban is dolgozik, hogy vendégei számára lélegzetelállító sminktetoválásokat alkosson. Munkái során a legújabb technikákat és trendeket ötvözi a magas színvonalú szakmai tudásával. A végeredmény pedig minden esetben lenyűgöző.
sminktetoválás budapest  méhn tünde szemöldök ajak szemhéj tetoválás

Láng Anett

Sminktetováló művész és oktató
Anett aprólékos és részletgazdag sminktetoválásokat készít. Kifejezetten fontosnak tartja, hogy vendégeivel megtalálja a közös hangot, annak érdekében, hogy sminktetoválásai a vendég igényeinek maximálisan megfeleljenek. Sminktetováló karrierje Méhn Tünde segítségével indult el és teljesedett ki. Finom technikájának köszönhetően elegáns, lágy és természetes hatású sminktetoválást készít számodra.
sminktetoválás budapest pécs láng anett szemöldök ajak szemhéj tetoválás

Wirth Inez

Sminktetováló művész és oktató
Inez kivételes művészi hajlamokkal rendelkező sminktetováló, aki számára fontos az esztétikus végeredmény és vendégei elégedett mosolya. Gyönyörűszép munkái Méhn Tündét dicséri, hiszen Inez a sminktetoválás alapjait és mesteri szintjeit is Tünde által sajátította el. A folyamatos továbbképzéseknek és a sok gyakorlásnak köszönhetően kerülnek ki Inez kezei közül szebbnél szebb sminktetoválások.
sminktetoválás budapest wirth inez szemöldök ajak szemhéj tetoválás

Szűr bea

Sminktetováló művész és oktató
Bea sminktetováló csapatunk egyik legprecízebb kezű tagja, aki évek óta nagy sikerrel tart sminktetoválás oktatásokat is. Tudását a PMU Art Schoolban szerezte, de bámulatos kézügyességét a porcelánfestészet területén szerzett tapasztalatának is köszönheti. Vendégei csodálják profizmusát és aprólékos kivitelezését.
sminktetoválás budapest szűr bea szemöldök ajak szemhéj tetoválás

GUBIS ESZTER

SMINKTETOVÁLÓ MŰVÉSZ

Eszter sminktetováló csapatunk legújabb tagja, aki a PMU Art School alapképzésein tanulta meg a szakma fortélyait. A sminktetoválás testhezálló szakma számára, hiszen az igazi örömet abban találja meg, ha segíthet másokon, hogy jobban érezzék magukat a bőrükben és helyreálljon az önbizalmuk. Ezt korábban a fogászaton is megtapasztalta, de a sminktetoválás az, ami igazán közel áll hozzá! A természetes stílust kedveli leginkább, így munkáiban is mindig erre törekszik a harmonikus végeredmény érdekében!
gubis eszter
sminktetoválás
budapest
szemöldök tetoválás
ajaktetoválás
szemhéjtetoválás
Pécs

7624 Pécs, Tavasz utca 27.
Bejelentkezés a szalonba: +36/20/513-8562
Oktatás érdeklődés: +36/70/770-1113
Rendelés leadás: +36/20/270-1730
info@mehntunde.hu
Hétfő-péntek: 9:00-17:00
Szombat-vasárnap: Zárva

Budapest
1034 Budapest, Bécsi út 100.
Bejelentkezés a szalonba: +36/20/513-8562
Oktatás érdeklődés: +36/70/770-1113
Rendelés leadás: +36/20/270-1730
info@mehntunde.hu
Hétfő-péntek: 9:00-17:00
Szombat-vasárnap: Zárva
2020 Tünde Méhn PMU Art International School. All rights reserved.