webshop

ELRONTOTT SZEMÖLDÖK TETOVÁLÁS

2022. 11. 10.
Egyre gyakrabban fordulnak meg nálunk olyan vendégek, akiknek elszíneződött vagy formailag rontott a szemöldök tetoválása. Emiatt döntöttünk úgy, hogy erről a témáról is írunk, mert az elrontott szemöldök tetoválás javítható! Ha Te is azok közé tartozol, akiknek kiszürkült, kivörösödött vagy rontott formájú a szemöldök tetoválása, akkor ne aggódj! Mutatjuk a megoldást!

Elrontott szemöldök tetoválás

Mikor mondjuk, hogy egy sminktetoválás rontott?

Például akkor, amikor:

  • túl vastag szemöldök tetoválás készült
  • szürke vagy kékes-szürke árnyalatú a szemöldök tetoválás
  • heges a szemöldök területe
  • elszíneződött, foltos, pirosasra fakult
  • nem megfelelő formájú a szemöldök tetoválás
  • túl sötét és tömény

Ha testtetováló készítette a korábbi szemöldök tetoválást, akkor általában sokkal töményebb a szín. Fontos, hogy ezeket megmutassuk a szakembernek, mielőtt javításra kerülne sor.


Elrontott szemöldök tetoválás javítása

TRIPLE BROWS

Vannak olyan esetek, amikor a sminktetováló művész úgy dönt, hogy az elrontott tetoválást eltávolítási eljárás nélkül tudja javítani. Ezt a technikát Méhn Tünde fejleszette ki. Azonban nem minden esetben alkalmazható. Ha a szemöldök tetoválás nem túl tömény és az elszíneződés javítható egy komplementer színnel, akkor szerencséd van.

A komplementer színnel a régi, kifakult vagy elszíneződött szín és az apróbb formai hibák semlegesíthetők. Ezt hívjuk camouflage technikának. Van, hogy egy külön alkalmat szánunk rá. Azonban előfordul, hogy a semlegesítés után egyből elkészítjük az új szemöldök tetoválást. De ez függ a vendégünk bőrtípusától, az elrontott szemöldök tetoválás töménységétől, színétől és formai hibáitól.

A Triple Brows technika nemcsak a camouflage fedésről szól, hanem magában foglalja az új szemöldök forma megtervezését, az új szín kiválasztását és az új szemöldök tetoválás elkészítését.

Ezzel a technikával 1-2 alkalom után megújul az elrontott szemöldök tetoválásod és egy vadonatújat kapsz helyette!

Nem minden sminktetováló művész tudja pontosan a javítási technika folyamatát, ezért bizonyosodj meg róla, hogy jó helyre jelentkezel be!


TEJSAVAS SZEMÖLDÖK TETOVÁLÁS ELTÁVOLÍTÁS

Ha a sminktetováló művész úgy ítéli meg, hogy a szemöldök tetoválásodat valamilyen oknál fogva el kell távolítani, akkor nem muszáj a lézeres szemöldök tetoválás eltávolítást választani.

A tejsav természetes anyag, amely a szervezetünkben is megtalálható. Előnye, hogy bármilyen színű pigment eltávolítható vele. A lézeres eltávolítással csak sötét pigment távolítható el.

A tejsavas eljárás során a szakember tejsavat juttat a bőrbe egy erre a célra kifejlesztett tűvel, ami magához vonzza a régi pigmentet és felhozza a bőr legfelső rétegébe. Ezáltal nem terheli a nyirokrendszert és nem kerül a véráramba. Ha a szakember jó munkát végez, nem marad sem heg, sem nyoma az eltávolításnak. Gyorsan és szépen gyógyul.

Az eljárás 6 hetente ismételhető és már 3-4 alkalom is elég lehet a teljes eltávolításhoz. Az utolsó beavatkozás után 6 héttel már tetoválható a terület.

LÉZERES SZEMÖLDÖK TETOVÁLÁS ELTÁVOLÍTÁS

Ezt csak a sötét színű szemöldök tetoválásokon lehet alkalmazni.

A töményebb, testtetováló által készített tetoválásokat lézeres eltávolítással lehet halványítani vagy teljesen eltűntetni. A testtetováló pigmentek mélyebbre kerülnek a bőrbe és sötétebbek. Ezek általában kékre vagy szürkére kopnak ki. Ezáltal lézerrel gyorsabban és hatékonyabban lehet őket halványítani. Ezután már szebben lehet rá elkészíteni az új szemöldök tetoválást.

A lézeres szemöldök tetoválás eltávolítást azoknak ajánlunk, akiknek nagyon sötét, elrontott szemöldök tetoválása van. Ha túl vékony a szemöldök tetoválás, de tömény, akkor el kell távolítani, mert átüt az új szemöldökön. Ha túl vastag a szemöldök tetoválás, akkor nem lehet szépen fedni és nem lesz szép színe.

A lézeres tetoválás eltávolítási eljárást 6 hetente lehet megismételni és nagyjából 3-10 alkalomra van szükség, hogy elhalványodjon a tetoválás.

Árainkról ITT találsz még több információt.


Szürke szemöldök tetoválás

A beszürkült szemöldök tetoválás a leggyakrabban előforduló probléma. Akár testtetováló, akár sminktetováló készítette a szemöldök tetoválást, nagyjából mindig szükség van halványításra vagy eltávolításra.

A szürke szemöldök oka lehet a rosszul megválasztott barna szín, amely idővel nemcsak fakul, hanem elszíneződik. Ebben az esetben, ha a forma nem rontott, akkor a camouflage technikával semlegesíteni lehet a színt. Ha nagyon tömény, akkor lehet, hogy 1 külön alkalommal semlegesítjük a színt, másik alkalommal pedig elkészül az új szemöldök tetoválás.

A régi testtetováló által készített szemöldök tetoválás is szürkül vagy kékül. Ezek mélyebben, töményebben vannak a bőrben, ezért eltávolítással halványítás vagy teljes eltávolítás szükséges. Ezek általában elrontott szemöldök tetoválások, mert nem szimmetrikusa vagy nem jó a formájuk. Az eltávolítás után sminktetováló művészeink új formát készítenek a régi helyére és egy egyedi barna színnel készítik el a szemöldök tetoválást.

Ha személyre szabott tanácsot szeretnél, akkor jelentkezz be szalonjaink egyikébe és segítünk!


Elkészítsük Neked is álmaid sminktetoválását?

Bejelentkezés
Pécs

7624 Pécs, Tavasz utca 27.
Bejelentkezés a szalonba: +36/20/513-8562
Oktatás érdeklődés: +36/70/770-1113
Rendelés leadás: +36/20/270-1730
info@mehntunde.hu
Hétfő-péntek: 9:00-17:00
Szombat-vasárnap: Zárva

Budapest
1034 Budapest, Bécsi út 100.
Bejelentkezés a szalonba: +36/20/513-8562
Oktatás érdeklődés: +36/70/770-1113
Rendelés leadás: +36/20/270-1730
info@mehntunde.hu
Hétfő-péntek: 9:00-17:00
Szombat-vasárnap: Zárva
2020 Tünde Méhn PMU Art International School. All rights reserved.