webshop

Hibrid szemöldök tetoválás: nem kell döntened ombre és szálazott között!

2023. 05. 15.
A hibrid szemöldök tetoválás technika a satírozás és a szálazás ötvözéséből született, amely számos esetben szuper választás, ha szeretnéd tartósan kihangsúlyozni szemöldököd! Ebben a blogbejegyzésben most ezt a sminktetováló technikát fogjuk alaposan körbejárni!

Hibrid szemöldök tetoválás menete

A hibrid szemöldök tetoválás technikát más szóval kombinált technikának is nevezzük, hiszen a lényege, hogy a két szemöldök tetoválás típus kombinálásával készül. Először az extra szálstruktúra készül el, amivel természetes módon lehet kipótolni a szemöldök hiányos részeit, majd erre egy lágy satír kerül, hogy szép és hangsúlyos legyen a forma.

A szálazás és a púderezés aránya tetoválásonként eltérhet a vendég kívánságától függően, de általában a hibrid szemöldök úgy épül fel, hogy a szemöldök elején kapnak helyet a szálak, majd a szemöldök vége felé haladva készítünk egy lágy satíros réteget.

Azonban készülhet úgy is, hogy csak a szemöldök alsó részét púderezzük, de akár a végig szálazott szemöldökre is ráhúzhatunk egy finom púderes réteget, ami extra dús hatást eredményez. Minden tehát a vendég arcszerkezetétől, ízlésétől, bőrtípusától és preferenciájától függ, amit a gondos előrajzolás során alaposan megtervez a sminktetováló szakember.


Kinek ajánlott?

A hibrid szemöldök tetoválás bárkinek csodásan állhat, de nem mindegy például, hogy milyen a vendég bőrtípusa. Egy normál bőrtípus esetében sokkal szebben és gyorsabban gyógyul a szálazás, míg zsírosabb bőr esetében sajnos a szálak könnyen összefolyhatnak és a végeredmény egy sima ombre szemöldökre fog inkább hasonlítani.

A kombinált technikát azok számára ajánljuk, akiknek fontos a természetesség megtartása, de mégis picit karakteresebb végeredményt szeretnének elérni szemöldök tetoválásukkal.

Azoknak is tökéletes választás lehet, akik napi szinten sminkelnek és rendszeresen festik a szemöldöküket, de ebbe már belefáradtak és egy tartósabb megoldás mellett döntenének!

Továbbá szépen fog mutatni a hibrid tetoválás mindazoknál, akinek kevés meglévő szemöldök szőre van vagy nagyon aszimmetrikus a két szemöldökük, amin szeretnének változtatni. Meglévő, még ki nem kopott szemöldök tetoválás esetén is jó választás lehet a hibrid technika, hiszen szépen fel lehet vele frissíteni a régi sminktetoválást.

Illetve azok számára is jó szívvel ajánljuk, aki a szálazott technikánál picit határozottabb megoldásra vágynak, de a púderes satírt soknak érzi.

Ha pedig kevesebb szemöldök szőröd van vagy egyáltalán nincs, akkor ezzel a technikával garantáltan gyönyörű szemöldököt varázsolnak Neked sminktetoválóink!


Hibrid szemöldök tetoválás tartóssága

A szemöldök tetoválások tartóssága egyénenként eltérő lehet, de átlagosan 1-3 évig maradnak szépen a bőrben. Ezután előfordulhat, hogy halványodik, kopik a színe vagy éppen minimálisan szürkül vagy pirosodik. Ezek az idő miatti apró változások azonban könnyen orvosolhatók a rendszeres frissítéssel. 1-3 évente tehát érdemes felkeresned újra a sminktetoválódat a frissítési időpont lefoglalása miatt.

Természetesen a külső hatások is befolyásolják a sminktetoválások tartósságát. Az UV sugárzás hatására például sokkal gyorsabban kopik ki a szemöldök tetoválás színe, éppen ezért érdemes odafigyelni a megfelelő fényvédelemre!


Mire számíts szemöldök tetoválás után?

A szemöldök tetoválás után egy minimális érzékenység, pirosság és duzzanat előfordulhat, de ez elkészítés után fél órával normalizálódik, így akadálytalanul folytatható a mindennapi tevékenység. A szín kb. 1-1,5 hétig intenzívebb, mint majd a gyógyulási folyamat után, aztán szépen elkezd leesni a var és megkapjuk a végleges árnyalatot. A teljes gyógyulás 4-6 hét. A megfelelő utóápolásra nagyjából 2 hétig kell alaposan odafigyelni.

Ha egy ízléses, kifinomult szemöldökre vágysz, akkor a hibrid szemöldök tetoválás technikát nem fogod megbánni! Irány az online időpontfoglalás!


wirth inez előtte utána fotó sminktetoválás szemöldök tetoválás ombre kombinált szálazás szálazott pécs

Elkészítsük Neked is álmaid sminktetoválását?

Bejelentkezés
Pécs

7624 Pécs, Tavasz utca 27.
Bejelentkezés a szalonba: +36/20/513-8562
Oktatás érdeklődés: +36/70/770-1113
Rendelés leadás: +36/20/270-1730
info@mehntunde.hu
Hétfő-péntek: 9:00-17:00
Szombat-vasárnap: Zárva

Budapest
1034 Budapest, Bécsi út 100.
Bejelentkezés a szalonba: +36/20/513-8562
Oktatás érdeklődés: +36/70/770-1113
Rendelés leadás: +36/20/270-1730
info@mehntunde.hu
Hétfő-péntek: 9:00-17:00
Szombat-vasárnap: Zárva
2020 Tünde Méhn PMU Art International School. All rights reserved.