webshop

SMINKTETOVÁLÁS ÁRAK

2022. 11. 10.
A jó minőségnek ára van. Így van ez a szépségiparban is, ezért érdemes jól utánanézni, hogy a sminktetoválás árak hogyan változnak a piacon. Olcsó húsnak híg a leve, ezért nem biztos, hogy a legolcsóbb megoldás hosszú távon a legjobb. Ha a sminktetoválásod első nem olyan, mint ahogy megálmodtad, akkor a legolcsóbb sminktetoválásból lesz a legdrágább. Ebben a blogposztban megtudsz mindent a sminktetoválás árakról!

Mitől függnek a sminktetoválás árak?

Első és legfontosabb lépés a sminktetoválásokat illetően, hogy mindig tájékozódj! Mint már mondtuk, olcsó húsnak híg a leve. Az irreálisan alacsony sminktetoválás ár nem biztos, hogy jó, mert lehetséges, hogy a sminktetováló nem rendelkezik megfelelő tudással vagy minőségi alapanyagokkal. A sminktetoválás ára függ a sminktetováló művész tapasztalatától, az általa ismert technikák mennyiségétől és változatosságától, az alapanyagok minőségétől.

A blogposztban minden sminktetoválás fajta árát átbeszéljük:

  • szálas szemöldök tetoválás árak
  • púderes szemöldök tetoválás árak
  • szemhéj tetoválás árak
  • szájsatír tetoválás árak

Méhn Tünde sminktetoválás árak

A szalonok névadója és professzionális művésze, Méhn Tünde profi sminktetováló és oktató is. Tünde különösen sikeres régi, elszíneződött szemöldök tetoválások javításában, ezen kívül az általad megálmodott és a hozzád legjobban illő sminktetoválást is a legmodernebb módon és eszközökkel készíti el.

Árairól IDE kattintva tudsz meg többet!


Szemöldök tetoválás árak

A szemöldök tetoválások a legnépszerűebbek a vendégek körében. A Méhn Tünde szalonokban minden vendégünknek egyedi szemöldök tetoválás készül, ám megkülönböztetünk 2 fajta szemöldök tetoválást: satíros vagy púderes szemöldök, illetve szálas vagy szálazott szemöldök. Ezen kívül gyakran készülnek kombinált szemöldök tetoválások, amelyeknek az ára megegyezik az alap szemöldök tetoválás technikákéval.

Az egyetlen technika, amelynek az ára valamivel magasabb, az a BROWlift szálazott szemöldök, amelyet csak Wirth Inez készít azoknak a vendégenek, akik a legutóbbi trendeknek megfelelő, vastagabb, extra dús, szálas szemöldök tetoválásra vágynak.

A számodra megfelelő technika függ a stílusodtól, bőrtípusodtól, az eredeti szemöldöködtől és, hogy mit ajánl a sminktetováló.

Kattints IDE és tudj meg mindent a szemöldök tetoválásokról!


Szemhéj tetoválás árak

Két féle szemhéj tetoválás technikát különböztetünk meg. Az egyik a klasszikus szemhéjkontúr, amely a szemhéjtust helyettesíti, és készülhet az alsó és felső szemhéjra is. A másik a satíros szemhéj tetoválás, amely a füstös szemhéjsminket helyettesíti.

A szemhéj tetoválások árai különböznek technikától és a vastagságtól.

Készítünk vékony, normál és vastag kontúrt, valamint fekete és színes szemhéjsatírt. Az árak a felhasznált alapanyag mennyisége miatt különböznek.

Kattints IDE és tudj meg mindent a szemhéj tetoválásokról!


Szájsatír tetoválás árak

A szájtetoválások ma már csak satíros technikával készülnek. A szájkontúr divatjamúlt és nem esztétikus, ezért szalonjainkban nem készítünk csak szájkontúr tetoválást.

A technikák, amelyek közül választhatsz: félsatír, teljes satír vagy 3D hatás, amit mi Pearly Lips technikának hívunk. A technika függ a stílusodtól és ajkaid szélességétől és vastagságától, így érdemes meghallgatnod sminktetoválód véleményét erről.

A szájtetoválás ára a legmagasabb, ugyanis egy nagyon nagy felületről van szó és ez sok anyagot és többféle tűmodul használatát igényli.

A szájtetoválásról még több információt IDE kattintva tudsz meg.


kocsis nikolett intense lips teljes ajaksatírozás szájtetoválás

Elkészítsük Neked is álmaid sminktetoválását?

Bejelentkezés
Pécs

7624 Pécs, Tavasz utca 27.
Bejelentkezés a szalonba: +36/20/513-8562
Oktatás érdeklődés: +36/70/770-1113
Rendelés leadás: +36/20/270-1730
info@mehntunde.hu
Hétfő-péntek: 9:00-17:00
Szombat-vasárnap: Zárva

Budapest
1034 Budapest, Bécsi út 100.
Bejelentkezés a szalonba: +36/20/513-8562
Oktatás érdeklődés: +36/70/770-1113
Rendelés leadás: +36/20/270-1730
info@mehntunde.hu
Hétfő-péntek: 9:00-17:00
Szombat-vasárnap: Zárva
2020 Tünde Méhn PMU Art International School. All rights reserved.