fbpx

SMINKTETOVÁLÓINK

Szenvedélyünk a sminktetoválás

Méhn Tünde

Nemzetközi Sminktetováló mester, művész és oktató

Image
Méhn Tünde nem csak a magyar sminktetoválás szerves része, hanem alkotó, innovatív és egyben a legerősebb láncszeme is! Magyar és nemzetközi sminktetováló specialista, tréner és kozmetikus mester. Munkásságát már a kezdetekkor is nagy érdeklődés övezte, a határokon túl is! Tünde nemzetközi sikerei a mai napig is töretlenek, számtalan országban szintén elismert oktató. Az oktatásai és képzései mellett budapesti és pécsi szalonjaiban is dolgozik, hogy vendégei számára lélegzetelállító sminktetoválásokat alkosson. Munkái során a legújabb technikákat és trendeket ötvözi a magas színvonalú szakmai tudásával. A végeredmény pedig minden esetben lenyűgöző.

Image
Image

Láng Anett

Sminktetováló művész és oktató

Image
Anett aprólékos és részletgazdag sminktetoválásokat készít. Kifejezetten fontosnak tartja, hogy vendégeivel megtalálja a közös hangot, annak érdekében, hogy sminktetoválásai a vendég igényeinek maximálisan megfeleljenek. Sminktetováló karrierje Méhn Tünde segítségével indult el és teljesedett ki. Finom technikájának köszönhetően elegáns, lágy és természetes hatású sminktetoválást készít számodra.Wirth Inez

Sminktetováló művész és oktató

Image
Inez kivételes művészi hajlamokkal rendelkező sminktetováló, aki számára fontos az esztétikus végeredmény és vendégei elégedett mosolya. Gyönyörűszép munkái Méhn Tündét dicséri, hiszen Inez a sminktetoválás alapjait és mesteri szintjeit is Tünde által sajátította el. A folyamatos továbbképzéseknek és a sok gyakorlásnak köszönhetően kerülnek ki Inez kezei közül szebbnél szebb sminktetoválások.

Image
Image

Kocsis Nikolett

Sminktetováló művész és oktató

Image
Nikolett sminktetováló csapatunk tagja immár 3 éve. Fiatal kora ellenére nagyon tehetséges, már sminktetováló oktatásokat is tart nagy sikerekkel. Több mint 2500 sminktetoválást készített, így nemcsak fiatal, de tapasztalt szakember is. Vendégei elégedettsége abban is megmutatkozik, hogy az első meseszép sminktetoválásuk után arcuk más területeit is Nikolettre bízzák. Lendületes és fiatalos, akinek a legfontosabb a vendégek igényeinek teljesítése.

Szür Bea

Sminktetováló művész és oktató

Image
Bea sminktetováló csapatunk egyik legújabb tagja. Nagyon tehetséges, már sminktetováló oktatásokat is tart nagy sikerekkel. Tudását a PMU Art Schoolban szerezte, de bámulatos kézügyességét a porcelánfestészet területén szerzett tapasztalatának is köszönheti. Vendégei csodálják profizmusát és precíz kivitelezését.

Image
Image

Bodzási Lotti

Sminktetováló művész

Image
Lotti sminktetováló csapatunk legújabb és egyben legfiatalabb tagja. Sminktetováló tudását Méhn Tünde és Kocsis Nikolett képzésein szerezte. Modern látásmódja, trendi stílusa és precíz formatervezései bámulatos sminktetoválásokat eredményeznek, amelyek egyre több vendég figyelmét keltik fel, akik Lotti visszatérő vendégeivé válnak.