webshop

Sminktetováló tanfolyam árak: Tudj meg mindent választás előtt!

2023. 01. 03.
Ombre púderes sminktetoválás szemöldök tetoválás láng anett Permanent make up pécs
Ebben a bejegyzésben alaposan kivesézzük, hogy mennyi minden áll a sminktetováló tanfolyam árak különbségei között. Mi az, amit figyelembe kell venned, mielőtt oktatási intézményt vagy sminktetováló oktatót választasz. Segítünk, hogy a legjobb ár/érték arányú képzés mellett tedd le a voksod!

Miért fontosak a sminktetováló tanfolyam árak? Mikre figyeljünk?

A gyanúsan alacsony ár, - mint mindenhol máshol, a sminktetoválásban is figyelmeztető jel lehet!

Választás előtt érdemes összevetni az árakkal együtt az oktatási programot, annak tartalmát, hosszát, és nem utolsó sorban a felnőttképzési intézmény sminktetováló oktatásban szerzett tapasztalatát. Megfelelő utánajárással garantáltan a számodra legmegfelelőbb sminktetováló tanfolyamot fogod választani!

Nézzük meg a következőket:

Kizárólag hivatalos, „E” jelű felnőttképző engedélyszámmal rendelkező oktatási intézmény képes olyan tanúsítványt kiállítani, amivel államilag elismert sminktetováló vizsgát tehetünk.

Nagyobb csapatból álló, neves sminktetováló iskola vagy egyszemélyes sminktetováló oktató? Vajon melyik a jobb, hatékonyabb?

Ami tény, hogy egyszemélyben lehetetlen az összes munkafolyamatot profi módon elvégezni.
A sminktetováló alapképzés oktatási programjának kialakítása, folyamatos fejlesztése, tankönyvek megírása, munkafüzet kidolgozása, prezentációk elkészítése, online oktatóvideók létrehozása, mindezek igényes, érthető grafikai, arculati megjelenésének biztosítása mind olyan feladat, ami több ember munkáját kívánja.

Továbbá fontos, hogy az érdeklődők megfelelően legyenek informálva, és az oktatások is legyenek zökkenőmentes megszervezve, adminisztrálva.

A sminktetováló piacra érkező újabb és újabb eszközök, sminktetováló gépek tesztelése, kipróbálása, a trendeknek és az igényeknek megfelelő saját termékek fejlesztése, gyártása szintén kivitelezhetetlen egy egyszemélyes sminktetováló oktató részéről.

De természetesen ezenkívül még számos munkafolyamat szükséges ahhoz, hogy a tanuló a lehető legprofibb körülmények között végezze el ezt a csodálatos és kreatív szakmát, a sminktetoválást.

A fentiekből jól látszik, fontos, hogy a sminktetováló oktatók mögött legyen egy szakember gárda, akik segítik a munkafolyamatokat, így a sminktetoválást végző tanulók minden szempontból felkészült intézménybe kerülnek.


Sminktetováló tanfolyam árak: ássuk bele magunkat!

Kiindulásnak fontos tudnunk, hogy egy sminktetováló szakember mennyiért készíti el a vendégeinek a sminktetoválásokat. A leggyakoribb a szemöldök tetoválás, ezért ezt vesszük alapul a számításunkhoz:

Leggyakrabban szemöldök tetoválást 55.000 Ft és 95.000 Ft között találunk. (Természetesen létezik olcsóbban és drágábban is, de ez az átlagos érték)

Amennyiben valaki olyan tapasztalattal rendelkezik, hogy oktatói szintet képvisel, úgy nyilvánvaló, hogy a szalonban is a magasabb árakat képviseli, így a példánkban egy szemöldök tetoválás ára: 85.000 Ft, ami tartalmazza a korrekciót is.

Egy tapasztalt tetoválónak korrekcióval együtt kb. 3 órát vesz igénybe a munkafolyamat, és kényelmesen napi 2 munkát tud vállalni, 6-7 óra ráfordítással.

Így a napi bevétele 170.000 Ft.

Amennyiben olyan ajánlatot kapunk, hogy az oktatás napra lebontott ára 170.000 Ft alatt van és ráadásul privát képzéssel kecsegtetnek, mondván, hogy így nagyobb figyelem összpontosul ránk, nyugodtan elkezdhetünk gyanakodni!

A Méhn Tünde PMU Art International School sok éves oktatásban szerzett tapasztalata alapján arra jutott, hogy egy sminktetováló technika (pl. Ombre púderes szemöldök tetoválás technika) elsajátításához minimum 3 tantermi nap szükséges!

Nem egymást követő napokon, hanem kihagyással, folyamatos oktatói segítség és otthoni gyakorlás mellett értendő.

Amennyiben oktatói szintről beszélünk, érthető elvárás a részünkről az, hogy az oktatónak tele legyen vendéggel a naptára és lássunk képeket a munkáiról, így megbizonyosodhatunk arról, hogy kellő mennyiségű tapasztalatot tud megosztani velünk.  Ez egy jó mérce az oktató vagy az oktatóközpont kiválasztása során.

Na de vissza a sminktetováló tanfolyam árakhoz!

Ha olyan ajánlatot kapunk, hogy 3 (nap) x 170.000 Ft = 510.000 Ft -nál jelentősen kevesebbért egy oktató csak ránk fókuszálva ajánlja fel, hogy megmutat egy sminktetováló technikát, tegyük fel magunknak a kérdést:

  • Nem a naptárát akarja megtölteni velünk és csak pénzkereseti lehetőséget lát?
  • Nem lehet, hogy rajtunk akarja az oktatását kísérletezni?
  • Tart már olyan szinten, hogy oktatóként tekintsünk rá?

TÉVHIT, hogy az 1-2 fős képzéseken több tudást lehet magunkba szívni!

Amennyiben a sminktetováló alapképzés programja gondosan összeszedett, érthető módon egymásra épülő modulokból áll, és az oktató kellő tapasztalattal rendelkezik, hogy a tudását egy teljesen kezdőnek átadja. Illetve az oktató mögött áll egy szakmai gárda, akik segítik mindenben a munkáját, hogy neki kizárólag az oktatásra kelljen koncentrálnia, az optimális létszám 4-6 fő.

Tény, hogy ezt a fajta szervezettséget igen kevés felnőttképző intézmény tudhatja magáénak.

A tanuló számára előny a csoportban elvégzett tanfolyam, ugyanis számos esetben előfordul, hogy a csoport tagjai olyan kérdéseket tesznek fel, amik lehet, hogy nem jutottak volna eszünkbe, mégis nagyon fontos számunkra. Hiszen a mellettünk ülő hibájából is tanulunk!

Van viszonyítási alapunk, hogy haladunk. A csoport öngerjesztő módon saját magát inspirálja, senki nem akar lemaradni a többiektől, ez gyakorlásra és gyors fejlődésre ösztönöz mindenkit!

Olcsó sminktetováló tanfolyam árak: milyen negatív hatása lehet egy olcsó képzésnek?

A sminktetováló tanfolyam nem áll meg abból, hogy „megmutatták nekem a sminktetoválást”, ennél sokkal összetettebb, sok gyakorlást igénylő szakma.

Sajnos gyakori eset lehet, – amennyiben a fent felsorolt kritériumoknak nem felelt meg az oktató, akit választottunk – hogy a tanfolyam elvégzésével nem lesz elég tudásunk, gyakorlatunk és ezáltal természetes módon nem lesz bátorságunk a vendégen történő sminktetoválás elkészítésének.

Tudjuk, hogy óriási felelősség egy ember arcára tetoválni, ezért ha hiányosságot érzünk magunkban, nem tesszük! Ilyenkor nagyon nehéz helyzetbe kerültünk, mert kifizettünk egy tanfolyamot, de mégsem tartunk ott, hogy sminktetováljunk.

Járjunk tehát utána, hogy az oktató, vagy az iskola egykori tanulói milyen minőségben sajátították el a sminktetoválást, ez is segíthet elkerülni a nem megfelelő programmal rendelkező oktató elkerülését!


Csomagajánlatok a PMU Art School-ban: Te melyiket választod?

A PMU Art School egy teljeskörű sminktetováló oktatóközpont, ahol 3 különböző képzési csomagajánlattal várunk. Most ezeket az alapképzéseket ismertetjük Veled, hogy megkönnyítsük a választásod!

1. Első lépés csomag

Ha bizonytalan vagy azzal kapcsolatban, hogy jól menne-e számodra a sminktetoválás, akkor ez a képzés tökéletes számodra! Az első lépés csomag egy Ombre szemöldök tetoválás alapképzést foglal magában, melyet Szűr Bea vagy Láng Anett sminktetováló művészünk tanít meg Neked.

Ez egy 3x1 napos képzés, ahol először az elméletet, majd a gyakorlatot sajátítod el, s végül a 3. alkalomkor levizsgázol Ombre szemöldök tetoválás technikából!

A sminktetováló tanfolyam ára magába foglalja a képzésen túl egy csúcskategóriás sminktetováló gép árát is, mellyel gyakorolhatsz a képzésen és ami megalapozza a munkád. Ezenfelül pedig egy kezdőkészletet is adunk Neked ajándékba, melyben a sminktetováláshoz szükséges legfontosabb eszközöket és kiegészítőket találod. Így az Első lépés csomag teljes díja 1.241.150 Ft. Ha azonban úgy döntesz nem szeretnél sminktetoválógéphez jutni, akkor mindössze 295.000 Ft-ot kell fizetned a részvételért.

2. Teljes csomag

A teljes csomag gyakorlatilag ugyanazokat tartalmazza, mint az első lépés csomag, azzal a különbséggel, hogy itt már nm 1, hanem 2 technikát is elsajátíthatsz! Az Ombre szemöldök tetoválás mellett, itt a szálazott szemöldök tetoválás technikát is megtanulod. Így természetesen a tanfolyam időráfordítása is nő, ami azt jelenti, hogy 3x2 nap alatt segítünk elindulni sminktetováló karrieredben.

Gépvásárlással a Teljes csomag ára 1.491.150 Ft, anélkül pedig mindössze 545.000 Ft.

3. Professzionális csomag

A PRO csomag tartalma nagyon hasonló a Teljes csomaghoz, hiszen itt is kétféle szemöldök technikát sajátíthatsz el, annyi különbséggel, hogy itt 4x2 nap áll rendelkezésedre! Vagyis plusz 1 napot biztosítunk a számodra, ahol élesben, modellen gyakorolhatod a sminktetoválások kivitelezését, pontosan ugyanúgy, mint a vizsgán, ám itt még oktatóink maximálisan segítenek Neked!

Ha számodra a legeslegfontosabb a gyakorlás, akkor a PRO csomag igazán Neked való!

Professzionális alapképzést kizárólag Méhn Tünde tart, ennek ára pedig gépváráslással 1.731.150 Ft, anélkül azonban csak 1.123.950 Ft.

Segítjük a tanulmányaid!

Természetes, hogy a sminktetováló tanfolyam árak nem mindenki számára könnyen kifizetendő összegek, így mindenképpen szeretnénk segíteni leendő tanulóinkat azzal, hogy kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk számukra. Így mindenki egyenlő esélyekkel indulhat sminktetováló karrierje felvirágoztatásában!

További részletes tájékoztatásért fordulj bizalommal oktatásszervező kollégánk felé!


sminktetováló tanfolyam árak érdeklődő nyílt nap pmu expo karriertervezés

Töltsd le sminktetováló tanfolyamaink árajánlatát!

letöltöm
Pécs
7624 Pécs, Tavasz utca 27.
Bejelentkezés a szalonba: +36/20/513-8562
Oktatás érdeklődés: +36/20/513-8562
Rendelés leadás: +36/20/270-1730
info@mehntunde.hu
Hétfő-péntek: 9:00-17:00
Szombat-vasárnap: Zárva
Budapest
1034 Budapest, Bécsi út 100.
Bejelentkezés a szalonba: +36/20/513-8562
Oktatás érdeklődés: +36/70/770-1113
Rendelés leadás: +36/20/270-1730
info@mehntunde.hu
Hétfő-péntek: 9:00-17:00
Szombat-vasárnap: Zárva
2023 Tünde Méhn PMU Art International School. All rights reserved.