webshop

Szemhéj tetoválás tanfolyam: Bele merjek vágni?

2023. 03. 01.
Ombre púderes sminktetoválás szemöldök tetoválás láng anett Permanent make up pécs
Egy sminktetoválónak érdemes a lehető legtöbbet kihoznia magából és a népszerű szemöldök tetoválások mellett célszerű egy szemhéj tetoválás tanfolyamot is elvégezni. Ebben a blogbejegyzésben most ezt járjuk alaposan körbe, hiszen egy olyan technikáról van szó, amelytől sokan tartanak!

Szemhéj tetoválás tanfolyam technikái

Számos szemhéj tetoválás tanfolyam közül tudsz válogatni attól függően, hogy kezdő vagy haladó sminktetováló vagy.

Természetesen, ha még sosem tetováltál szemhéjat, akkor számodra az alapképzés az első lépés. Szemöldök tetoválás alapképzéseinktől elkülönülve, a szemhéj tetoválások kivitelezése egy külön alapképzésen sajátítható el.

A PMU Art School-ban pedig lehetőséged van arra, hogy az alapképzésen a szemhéj mellett az ajaktetoválások kivitelezését is megtanuld.


Mit tanulsz meg a szemhéj tetoválás alapképzésen?

A vendégek egyéniségéhez és szemformájához illő, tökéletes ívű szemhéjkontúr tetoválás tanulható meg az alapképzésen. A szemhéj tetoválások rendkívül óvatos és finom technikai mozdulatokat követelnek meg a sminktetoválótól, amit a tanfolyamon alaposan begyakoroltok oktatód segítségével.

Továbbá egy pontos, határozott és körültekintő alsó szemhéjkontúr készítésére kifejlesztett módszer is elsajátítható az alapképzésen. Az alsó szemhéj tetoválás készítése az egyik legnehezebb feladat egy kezdő sminktetováló számára, hiszen számos hibalehetőség rejlik ezen a területen, ám a rengeteg latexes gyakorlásnak hála ezen nem kell aggódnod!

Amennyiben úgy érzed ennél többet is ki tudnál hozni magadból, úgy Ajak- és szemhéjtetoválás alapképzésünkön két legyet is üthetsz egy csapásra, és a sima szemhéj tetováló tanfolyam 3x1 alkalmas felosztása helyett, 3x2 alkalom alatt a szemhéjkontúrok mellett az ajaktetoválás technikát is megtanulhatod!


Szemhéj tetoválás tanfolyam mester szinten

Azoknak, akik már elvégezték a szemhéj tetováló alapképzést és fejlődésre vágynak, a szemhéj tetováló mesterképzéseket ajánljuk. Itt már egyértelműen haladó technikákat tanulsz meg, melyek sokkal összetettebbek egy egyszerű tusvonal tetoválásnál. Ezeknek nehezebb a kivitelezése, így mindenképpen csak akkor érdemes belevágnod, ha az alap szemhéj tetoválás technika kivitelezésében már magabiztos vagy!

Füstös szemhéjtetoválás:

A Misty Eyeshadow füstös szemhéjtetoválás technikát a manapság nagyon elterjedt árnyalatos, füstös sminkek hívták életre. A technika funkciója, hogy finom, púderes sminket biztosítson a mindennapokra, ezzel megkönnyítve a reggeli sminkelést. A technika akár többféle színnel is készülhet, érdemes a vendég szeme színéhez igazodva kiválasztani a megfelelő árnyalatokat.

A Misty Eyeshadow kivitelezését a szempilla tövénél kezded, hogy egy gyönyörű, elegáns fekete kontúrt adj vendéged szemének. Itt pedig el is tér a technika a hagyományos szemhéjkontúrtól. A füstös, misztikus hatás érdekében a szemhéjakon felfelé és a halánték irányába haladva kifelé púderes satírozással, porhatású pigmentációval leheletfinom átmenetet képzel a bőr színébe, így a pigment fokozatosan elhalványodik.

A Misty Eyeshadow mesterképzésen tehát egy apró, precíz és biztos kezet igénylő pixeles satírozási technikát sajátítasz el, ami maximális púderes hatást biztosít vendégeid szemhéj tetoválásához.

Személyre szabott szemhéjtetoválás:

A szemhéj tetoválás nemcsak klasszikus szemhéjkontúr vagy füstös hatású, púderes smink lehet, hanem megannyi változta ezeknek, hiszen minden vendég szemformája és stílusa más, így elengedhetetlen az, hogy a sminktetováló tudja, kinek mi áll a legjobban és úgy alakítsa a tetoválást. Az EYEconic mesterképzésen éppen ezt tanulod meg!

Ezen az egynapos, intenzív, gyakorlatorientált képzésen egy olyam mestertechnikát tanulsz, aminek segítségével a természetestől az egészen drámai hatású szemhéjtetoválásokig bármit megalkothatsz!


A szemhéj tetoválás tanfolyam legyen az első lépés?

Ha még sohasem dolgoztál sminktetoválóként, csak kacsintgatsz a szakma iránt, akkor azt szoktuk ajánlani, hogy először is egy szemöldök tetováló tanfolyamot végezz el! Ez nemcsak egy könnyebb technika, hanem a vendégek kedvence is, így garantáltan ebből kell a legtöbbet készítened a karriered során, tehát csakis előnyöd származhat abból, ha ezt minél előbb elsajátítod.

Ha már ez jól megy, akkor a szemhéj tetoválások technikáját is sokkal könnyebben fogod tudni megtanulni.

Minél gyakorlottabb vagy egy technikában, annál magabiztosabb leszel egy új technika megtanulásakor is.

A szemhéj tetováló technikával azért sem érdemes kezdeni, mert ez egy nagyon érzékeny terület, aminek kitetoválása során mind a vendég, mind a sminktetováló izgulni szokott. Valamint ez a terület több veszélyt is rejt, hiszen a könnycsatornába jutva a pigmentek könnyen elvándorolhatnak az arc különböző részeire, a túl erős kezek miatt pedig akár megsérülhet a vendég szeme is. De természetesen ez csak akkor történhet meg, hogyha a sminktetováló nem elég képzett, gyakorlott és magabiztos!

Ezért nem érdemes a sminktetováló karriert a szemhéj tetováló technikával kezdeni!

Mit gondolsz, bele mersz vágni egy szemhéj tetováló képzésbe? Ha már a szemöldök tetoválás alapképzést elvégezted, akkor én azt javaslom Neked, hogy ne félj! Töltsd le a tanfolyam tájékoztatóját és vágj bele a szakmai fejlődésbe!


sminktetováló eszközök tanfolyam képzés oktatás gyakorlás latex

Töltsd le sminktetováló tanfolyamaink árajánlatát!

letöltöm
Pécs
7624 Pécs, Tavasz utca 27.
Bejelentkezés a szalonba: +36/20/513-8562
Oktatás érdeklődés: +36/20/513-8562
Rendelés leadás: +36/20/270-1730
info@mehntunde.hu
Hétfő-péntek: 9:00-17:00
Szombat-vasárnap: Zárva
Budapest
1034 Budapest, Bécsi út 100.
Bejelentkezés a szalonba: +36/20/513-8562
Oktatás érdeklődés: +36/70/770-1113
Rendelés leadás: +36/20/270-1730
info@mehntunde.hu
Hétfő-péntek: 9:00-17:00
Szombat-vasárnap: Zárva
2023 Tünde Méhn PMU Art International School. All rights reserved.