webshop

Ezek a legnépszerűbb szemhéj tetoválások!

2023. 08. 15.
Gyakran sminkeled a szemeid? Gondolkodsz egy tartósabb megoldáson? Ebben a blogcikkben a szemhéj tetoválások típusait fogjuk körbejárni, hogy segítsek a választásban. Tudd meg melyik állna Neked igazán tökéletesen!

Szemhéj tetoválások: Kinek ajánljuk?

Mint minden sminktetoválásra, úgy a szemhéj tetoválásra is igaz, hogy bárkinek csodálatosan állhat, ha azt profi kezek készítik! Egy gyakorlott sminktetováló pontosan tudja, hogy az egyes szemtípusokhoz és arckarakterekhez milyen szemhéj tetoválás passzol, de természetesen a vendég személyisége és egyéni preferenciája sem egy alhanyagolható kérdés!

Azonban míg egy szemöldök tetoválás nem feltétlenül csak azoknak ajánlott, akik szeretnek sminkelni, hanem azoknak is, akik szimmetrikusabb, természetesebb vagy éppen sűrűbb szemöldökre vágynak. Addig a szemhéj tetoválások inkább azoknak kedveznek, akik szeretik kifesteni a szemüket a mindennapok során.

Ha tehát Te azoknak a táborát erősíted, akik minden nap tussal vagy szemceruzással festik ki a szemhéjukat, akkor a szemhéj tetoválások valamelyike egyértelműen a megmentőd lehet! Ez egy sokkal tartósabb megoldás, így hosszú perceket nyersz vissza a reggeleidből általa. Sőt még vízálló is, így a nyári strandokon is tündökölhet tekinteted anélkül, hogy elfolyna rajta a smink!

A szemhéj tetoválás továbbá nagy kedvence azoknak is, akik allergiások a legtöbb sminkkészítményre, de nem szeretnék magukat megvonni a gyönyörű tekintettől!

Szereted a kényelmet, arra vágysz, hogy a nap 24 órájában gyönyörű és hangsúlyos legyen a szemhéjad? Akkor olvass tovább és tudd meg, hogy a szemhéj tetoválás fajtái közül melyik való Neked igazán!


Szempillatő sűrítés – maga a természetesség

A szempillatő sűrítés, vagy pillatő tetoválás a felső szemhéj szempillái közötti terület kitetoválását jelenti. Ez egy nagyon visszafogott, diszkrét megoldást nyújt azoknak, akik szeretnék szemüket, tekintetüket kifejezőbbé tenni, szemük színét hangsúlyozni, és a ritka szempillasorukat optikailag sűríteni.

Szempillasűrítés során a felső szemhéj szempillái közötti területet színezzük be általában fekete vagy ritkán barna színnel. Egy leheletvékony, még a tusvonalnál is vékonyabb ívvel a szem természetes vonalát követjük le a sminktetoválással.

Aki nem szeretne feltűnő szemhéj tetoválást, de szeretné picit kiemelni a szemeit, annak ez tökéletes választás! Ha nem vagy a mindennapos sminkelés híve és nem is vágysz cicás szemekre, akkor mindenképpen ez való Neked! Igazi no-makeup hatás!


Szemhéjkontúr tetoválás – az igazi klasszikus

A szemhéjkontúr tetoválás a legtöbb vendég kedvence. Ez gyakorlatilag a tökéletes tusvonal fogalmának felel meg. Semmi satírozás, semmi extra és éppen ezért olyan szép!

Ennél a technikánál a szempillatő sűrítés után a szemformához tökéletes illő szemhéj vonalat készítjük el, ami igény szerint lehet vékonyabb és vastagabb is.

A felső szemhéj tetoválásával tökéletesen javíthatók a szem esetleges formai eltérései is, mint a „szomorú szem”, a lelógó szemhéj, és az apró vagy túl kerek szemek egyaránt. Az alsó szemhéj tetoválását közvetlenül az alsó szempillák tövében készítjük el, vékonyabb és vastagabb formában egyaránt kivitelezhető.

Az igazi klasszikus szemhéjkontúr tetoválások lényegét a megfelelő hosszúságú flick adja, amit a Te ízlésednek és szemformádnak megfelelően készítünk el. Ám, ha Te az a típus vagy, aki szereti variálni a flick hosszúságát és ívét, akkor természetesen enélkül is elkészíthető a tetoválás, amit gyógyulás után bármikor kiegészíthetsz tussal vagy szemceruzával kedved szerint!


Satíros szemhéj tetoválás – a hangsúlyozás mestere

A satíros, szemhéjpúder hatású szemhéj tetoválások nagyon közkedveltek a vendégek körében. A klasszikus szemkontúrnál ez már egy fokkal vastagabb.

Általában fekete pigmenttel készítjük, de ha gyakran sminkelsz egy bizonyos színnel, akkor a vékony fekete kontúrból egy színes satíros átmenetet is tudunk készíteni.

Bár a technika alapja itt is egy vékony kontúrvonal, itt jellemzően ez nem olyan éles hatású, hanem inkább olyan hatást kölcsönöz viselőjének, mintha a ceruzás vonalat elsatírozta volna. Ennek a technikának a segítségével készíthető finom, természetes árnyékolás, de akár extrémebb smink is.

A púderes szemhéj tetoválást szívesen választják a kis szeműek, idősebbek, mert nem ad éles vonalat, merev, szúrós tekintetet, de kihívóbb, vadítóbb sminkek elkészítéséhez is alkalmazható ez a technika. Kifejezetten ajánljuk „szomorú” szemű vendégeknek, mert itt nemcsak kiemelésre kerül a szem, hanem optikailag nyitottabbnak látszik.

Füstös szemhéj tetoválás – a drámai hatásért

A füstös szemhéj tetoválás esetében egy sokkal nagyobb felületen dolgozunk a felső szemhéjon. Itt a füstös satírozás mellett nagy hangsúly szegeződik a flick kialakítására is, ami az igazi drámai hatás érdekében szép hosszan érdemes meghúzni.

A satíros szemhéj tetoválásokkal ellentétben ez kizárólag fekete pigmenttel készül.

Ez az a technika, amit kifejezetten azoknak ajánlunk, akik tényleg minden egyes nap szeretik kifesteni szemeiket!

Mit gondolsz ezek alapján a Te stílusodhoz és sminkelési rutinodhoz melyik szemhéj tetoválás passzol leginkább? Készen állsz, hogy elkészítsük álmaid sminktetoválását Budapesten vagy Pécsen?

Ne habozz, irány az online időpontfoglalás!


láng anett eyeconic satíros szemhéj tetoválás pécs

Elkészítsük Neked is álmaid sminktetoválását?

Bejelentkezés
Pécs

7624 Pécs, Tavasz utca 27.
Bejelentkezés a szalonba: +36/20/513-8562
Oktatás érdeklődés: +36/70/770-1113
Rendelés leadás: +36/20/270-1730
info@mehntunde.hu
Hétfő-péntek: 9:00-17:00
Szombat-vasárnap: Zárva

Budapest
1034 Budapest, Bécsi út 100.
Bejelentkezés a szalonba: +36/20/513-8562
Oktatás érdeklődés: +36/70/770-1113
Rendelés leadás: +36/20/270-1730
info@mehntunde.hu
Hétfő-péntek: 9:00-17:00
Szombat-vasárnap: Zárva
2020 Tünde Méhn PMU Art International School. All rights reserved.